Zuid-Hollands Kennisfestival €˜Maak Kennis€™ op 5 november

Kaart onbeschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 05/11/2008
Hele dag

Categorieën


Ondernemen is voortdurend vernieuwen. En vernieuwen slaagt alleen met de kennis om van een goed idee echt een sterk product te maken. Die kennis komt eenmaal per jaar samen, op het Zuid-Hollandse Kennisfestival 2008. Circa 800 ondernemers, overheden, onderwijsinstellingen en onderzoekers komen op woensdag 5 november 2008 in Zoetermeer bijeen om letterlijk ‘kennis te maken’. Een inspirerende dag over kansen, valkuilen, falen en: succesvol ondernemen!

Op woensdag 5 november 2008 wordt Dutch Water Dreams in Zoetermeer omgetoverd tot hét kenniscentrum van Zuid-Holland. Het Zuid-Hollands Kennisfestival 2008 is een ééndaags evenement dat dit jaar in het teken staat van het thema ‘Maak Kennis’. Dat is: kennis maken met andere ondernemers en organisaties die van grote waarde kunnen zijn. En kennis vergaren uit de successen én fouten van andere ondernemers.

 Afwisselend programma

Het Zuid-Hollands Kennisfestival 2008 brengt talloze sprekers van naam, onder wie minister Ab Klink van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Ook worden gerichte en praktische seminars gehouden. Een nieuw element op het Kennisfestival is de Kennismarkt, waar experts met verschillende achtergronden aan kennistafels klaar zitten voor een oriënterend gesprek. Bij hen kunnen ondernemers vraagstukken aankaarten die innovatie bemoeilijken, zoals het aanvragen van een subsidie, octrooibescherming, juridische vraagstukken, business development en meer. Subsidie-adviseurs, een juridisch adviseur en experts van de Kamer van Koophandel en het Ministerie van Economische Zaken geven advies.

 Drie stimuleringsprijzen

Aan het eind van de festivaldag reikt een deskundige jury drie stimuleringsprijzen uit aan veelbelovende initiatieven die op de Kennismarkt zijn aangekaart en uitgewerkt. Het zal gaan om een MKB-project, een basisproject en een majeur project.

 

Het Zuid-Hollandse Kennisfestival 2008 is een activiteit van de Kennisalliantie, in samenwerking met de Gemeente Zoetermeer, de Kamer van Koophandel Den Haag en de ICT Academie van de HHS.

 

Een inspirerende, spetterende locatie

Dutch Water Dreams te Zoetermeer is een uniek wildwatersport complex van Olympisch niveau in Zoetermeer. Midden in de winter kunt u hier indoor surfen, bodyboarden en flowboarden. Ook is er buiten een wildwaterbaan waar u de sensatie van raften, hydrospeeden, tuben en kajakken kunt ondergaan. Kennis maken maar!

 

Meer informatie over het Zuid-Hollandse Kennisfestival 2008 is te vinden op www.kennisfestival.com.