Nieuws

Sfeerverslag MijnWOZ | Meetup #2

De tweede meetup van de Grote Digitale Steden Competitie ging over MijnWOZ. De meetup werd gehost door gemeente Amsterdam. Met zo’n 30 tot 35 actieve deelnemers en drie ervaringsdeskundigen: Rodney Frederiks (Amsterdam/Tilburg), Herman Broekhuis (GBT Twente) en Jan Vonk (BGHU Utrecht) die ingingen op alle prangende vragen, was het een geslaagde bijeenkomst! Bekijk het sfeerverslag en de presentatie. Lees verder

SAMI; Samen Meer Impact

Het ministerie BZK, Goed Opgelost, Doorbraak in Dienstverlening, KING, Platform 31 en Digitale Steden Agenda zijn op initiatief van DSA op 26 februari met elkaar aan tafel gaan zitten. Wat ons allen bindt is de wil om te werken aan vernieuwing binnen de overheid. Een delegatie van de genoemde instellingen gaat met gemeenten in gesprek om een goede analyse te maken van de prioriteiten van de gemeente in deze bestuursperiode. Op basis van de dan geconstateerde problemen en perspectieven gaan we een match maken met ons bekende oplossingen. Lees verder

Laat zien!

Agenda

ICT-café: De zorg ontzorgen met ICT

Expertisecentrum Gulden Huis - Den Haag

Het zesde (Haagse) ICT-café: de zorg ontzorgen met ICT: hoe kunnen we structureel langdurige zorg beter organiseren door middel van ICT?

E-factureren | meetup #3

-

Tijdens het Factuurcongres, 9 april, vindt de derde meetup plaats in DeFabrique (Westkanaaldijk 7, 3542DA Utrecht). Combineer de meetup met een congres over alles rondom facturatie. In de meetup worden de ervaringen van Rotterdam gedeeld.

Landelijke startbijeenkomst govroam!

Haagse Lobby (Stadhuis) - Den Haag

Dinsdagmiddag 14 april zal in de Haagse Lobby een informatieve kick-off plaatsvinden van govroam! Govroam is beschikbaar voor elke overheidsorganisatie in Nederland. Het geeft medewerkers toegang tot de Wi-Fi-netwerken van alle deelnemende instellingen. Veilig en zonder steeds opnieuw te hoeven inloggen. Govroam is een afgeleide van het bewezen eduroam; onmisbaar voor een moderne overheid met efficiënte flexwerkerks!

Govroam: één keer inloggen, overal online

Govroam biedt medewerkers veilige toegang tot internet bij de eigen organisatie én bij andere overheidsorganisaties die deelnemen aan govroam. Dit gebeurt door WiFi-netwerken onderling te koppelen.

https://vimeo.com/119531469

Tijdens de bijeenkomst zullen de organisaties die deel hebben genomen aan de proefperiode op symbolische wijze de aansluitovereenkomst ondertekenen. Daarnaast delen ze hun tips & tricks uit de praktijk en zijn ze kritisch te bevragen op hun ervaringen. Het definitieve programma volgt zo spoedig mogelijk, maar je kunt je alvast aanmelden!

Vanuit de Digitale Steden Agenda brengen we dit evenement graag extra onder de aandacht: goede en veilige flexwerk mogelijkheden zijn onontbeerlijk voor de moderne overheid, meld je dus aan!