Conferentie Maatschappelijk vermogen: De winst van ICT

Wat is de maatschappelijke en/of economische winst nu eigenlijk van ICT gebruik en welke bijdrage kan ICT u bieden bij het oplossen van maatschappelijke vraagstukken?

Voor iedereen die met deze maatschappelijke vraagstukken te maken heeft wordt op donderdag 4 juni 2009 de conferentie Maatschappelijk vermogen: De winst van ICT georganiseerd. in aanwezigheid van enkele gezaghebbende sprekers, waaronder staatssecretaris Frank Heemskerk van Economische Zaken, biedt deze conferentie een uitgesproken mogelijkheid om ideeën op te doen en kennis uit te wisselen op het snijvlak van maatschappelijke vraagstukken en ICT.

Een belangrijk middel voor deze kennisuitwisseling zijn onderstaande workshops waarin aansprekende thema’s behandeld zullen worden door experts uit het veld:

  • Ketensamenwerking
  • Werken met open standaarden
  • Handvatten voor juridische vraagstukken
  • Afstemming tussen werkprocessen en ICT
  • Handvatten voor bestuurlijk draagvlak
  • Kosten-batenanalyse

Daarnaast kunt u op de projectenmarkt in contact komen met tientallen voorbeeldprojecten, waaronder veel winnaars van de prijsvragen van M&ICT. Een bron van inspiratie en ervaringen!

Opening prijsvraag M&ICT

Tijdens de conferentie zal ook de opening en de voorlichtingsbijeenkomst van de Prijsvraag Maatschappelijke Sectoren & ICT plaatsvinden. Projecten kunnen via deze prijsvraag een financiële bijdrage winnen van de helft van de projectkosten met een maximum van €1,2 miljoen. Het thema van de prijsvraag wordt in mei bekend gemaakt. Houd daarom de website van M&ICT in de gaten!

Actuele informatie

Momenteel zijn we nog druk bezig om invulling te geven aan deze conferentie. Op deze pagina kunt u de actuele informatie hierover terugvinden. Als u graag persoonlijk op de hoogte gehouden wilt worden van deze conferentie dan kunt u dit doorgeven via // <![CDATA[
var prefix = 'ma' + 'il' + 'to'; var path = 'hr' + 'ef' + '='; var addy41265 = 'info' + '@'; addy41265 = addy41265 + 'm-ict' + '.' + 'nl'; document.write( '
' ); document.write( addy41265 ); document.write( '' );
// ]]>info@m-ict.nl   Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken